Zušlechťování koření
"TRUMF International zajišťuje pro své zákazníky další významný růst kvality přírodního koření, které nakupuje ve velkých objemech u prvovýrobců a dále je zušlechťuje."
PROCES ZUŠLECHŤOVÁNÍ KOŘENÍ
Součástí procesu zušlechťování koření jsou tyto operace:
- Mletí koření
- Mletí koření za snížených teplot
- Skladování koření za řízených podmínek
Výše uvedeným postupem lze vyrobit velmi kvalitní koření, které je na českém trhu možno zařadit mezi špičku. Je vždy čerstvě mleté
a optimálně ošetřené. Náročné technologické aplikace vyžadují vysokou mikrobiální čistotu, proto je nejvhodnější použít koření ošetřené parní sterilací. Koření, u kterého je požadován vysoký podíl účinných látek - silic, je mleto za snížených teplot.
Pro skladování koření jsou používány nové skladovací prostory s řízenou teplotou a nejmodernějším logistickým vybavením.