Zušlechťování koření

"TRUMF International zajišťuje pro své zákazníky další významný růst kvality přírodního koření, které nakupuje ve velkých objemech u prvovýrobců a dále je zušlechťuje."

PROCES ZUŠLECHŤOVÁNÍ KOŘENÍ

Součástí procesu zušlechťování koření jsou tyto operace:

  • Mletí koření
  • Mletí koření za snížených teplot
  • Skladování koření za řízených podmínek

Výše uvedeným postupem lze vyrobit velmi kvalitní koření, které je na českém trhu možno zařadit mezi špičku. Je vždy čerstvě mleté
a optimálně ošetřené. Náročné technologické aplikace vyžadují vysokou mikrobiální čistotu, proto je nejvhodnější použít koření ošetřené parní sterilací. Koření, u kterého je požadován vysoký podíl účinných látek - silic, je mleto za snížených teplot.

Pro skladování koření jsou používány nové skladovací prostory s řízenou teplotou a nejmodernějším logistickým vybavením.

Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.

Bez nezbytných cookies se neobejde správné a bezpečné fungování našich stránek a registrační proces na nich.
Funkční cookies ukládají vaše preference a uzpůsobí podle nich naše stránky.
Výkonnostní cookies monitorují výkon našich stránek.
Díky marketingovým cookies můžeme měřit a analyzovat výkon našeho webu.