Nástřiky na uzená masa

Uzení je od prehistorie jeden ze základních druhů konzervace masa. Uzená masa se ale z pouhého způsobu uchování postupem věků vyvinula na delikatesy, které spotřebitel vyžaduje na svém stole. Z ekonomických důvodů se i zde vyprofilovaly výrobky vysoké kvality a výrobky s vysokým nástřikem láku. Dnes vyrábíme celou škálu výrobků sminimálním obsahem láku, vedle výrobků s výtěžností nad 50 %.

Při vývoji našich přípravků na nástřik uzených mas se nesoustředíme pouze na vysokou funkční úroveň, která má zajistit požadovanou konzistenci, výtěžnost a velmi dobrou krájitelnost hotového výrobku, ale velký důraz je kladen i na nachucení a aromatizaci směsí. Díky tomu naše směsi dodávají finálnímu výrobku velmi hezký chuťový profil a zvyšují tím prodejnost i relativně ekonomických výrobků. Aromatizaci našich produktů můžeme cíleně zaměřit podle požadavků zákazníka. Správnou aplikací aromatizace na různé druhy použitých základních surovin lze dosáhnout zvýraznění požadovaných, nebo potlačení nežádoucích charakteristik použité suroviny.