Zušlechťování koření

"TRUMF International zajišťuje pro své zákazníky další významný růst kvality přírodního koření, které nakupuje ve velkých objemech u prvovýrobců a dále je zušlechťuje."

PROCES ZUŠLECHŤOVÁNÍ KOŘENÍ

Součástí procesu zušlechťování koření jsou tyto operace:

  • Čištění koření
  • Sterilace koření
  • Mletí koření
  • Mletí koření za snížených teplot
  • Skladování koření za řízených podmínek

Výše uvedeným postupem lze vyrobit velmi kvalitní koření, které je na českém trhu možno zařadit mezi špičku. Je vždy čerstvě mleté a optimálně ošetřené. Náročné technologické aplikace vyžadují vysokou mikrobiální čistotu, proto je nejvhodnější použít koření ošetřené parní sterilací. Koření, u kterého je požadován vysoký podíl účinných látek - silic, je mleto za snížených teplot.

Pro skladování koření jsou používány nové skladovací prostory s řízenou teplotou a nejmodernějším logistickým vybavením.